Supergaaf: CoachUnique in Tubantia

Supergaaf: CoachUnique in Tubantia

Supergaaf! Mooi artikel in De Twentsche Courant Tubantia van Marjolein Rietman over CoachUnique en vrouwen die ten koste van alles proberen alle ballen in de lucht te houden.

Balanceren op het randje van een burn-out

Wat mooi dat ik hierover mocht vertellen. En dat ik mijn missie hiermee mag uitdragen. Want ik spreek zo veel vrouwen die zichzelf voorbij lopen omdat anderen altijd op hen leunen. Ze balanceren op het randje van een burn-out maar om hulp vragen zien ze als falen want ze zijn gewend om alles zelf altijd op te kunnen lossen.

Vooral zorgen voor een ander

Ze voelen zich vermoeid en uitgeput. Meestal geven ze de hoeveelheid werk die ze hebben de schuld. Waar het echt van komt, daar kunnen ze vaak zelf niet de vinger opleggen. Ze hebben vaak niet door dat ze vooral zorgen voor de ander en zichzelf daardoor helemaal zijn vergeten.

In kringetjes ronddraaien

Ze zijn in een vicieuze cirkel terechtgekomen van eten, slapen en werken. En van malen en in kringetjes ronddraaien in hun hoofd. Diep van binnen weten ze dat ze zo niet door kunnen gaan. Maar wat ze zelf zouden willen, die vraag kunnen ze meestal niet beantwoorden omdat ze hun dromen en wensen al zo lang aan de kant hebben geschoven. En dat is zo jammer. Want je leven is te kostbaar om tijd te verspillen.

Weer lekker in je vel

Zo mooi dat ik hen hierbij kan helpen. Dit doe ik op hele praktische manieren. Door bijvoorbeeld op papier inzicht te geven hoeveel tijd en energie er gaat naar al het moeten, het werk en het voldoen aan de wensen en verwachtingen van anderen en hoeveel tijd er overblijft om op te laden, tot rust te komen of gewoon de dingen te doen die het leven leuk maken. Door weer vaker de tijd te nemen voor jezelf, pauzes in te bouwen en leren om nee te zeggen (‘ik wil geen bitch zijn hoor’) krijg je weer energie en meer zelfvertrouwen. Dit zorgt er voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten en weer plezier krijgt in je werk.

Gaat dit over jou?

Denk je nu: dit gaat over mij. Ik kan hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 en ik denk graag met je mee.

Inspiratie in je mailbox?

Loop jij jezelf soms wel voorbij? En wil je dat dit anders wordt. Meld je dan hieronder aan voor mijn inspiratiemail en ontvang elke week tips en inspiratie in je mailbox.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.