‘Taart en thema’ op donderdag 22 maart 2018

‘Taart en thema’ op donderdag 22 maart 2018

Van huis uit heeft iedereen ‘leefregels’ meegekregen, meestal verwoord in een spreuk of spreekwoord. Daardoor kunnen overtuigingen zijn ontstaan waar je in het dagelijks leven als volwassene, veel last van kunt hebben. Je kunt hier verandering in brengen door je oude spreuk, om te zetten naar een nieuwe spreuk. Op donderdag 22 maart aanstaande organiseer ik de workshop ‘Taart en Thema’. Het thema is deze maand: ‘Wat staat er op jouw tegeltje?’. Tijdens deze workshop ga je ontdekken hoe je overtuigingen waar je last van hebt, kunt vervangen door een nieuwe, positieve spreuk die je verder helpt.

Praktische informatie

Deze workshop duurt circa tweeënhalf uur. Leren van elkaar, ervaringen uitwisselen, taart en vooral gezelligheid zijn de ingrediënten van deze workshop. De workshop wordt gehouden in de coachkeuken van CoachUnique aan de Borculoseweg 38 in Neede en begint om 20.00 uur. De prijs van deze workshop is € 32,50 (incl. koffie, thee en taart).

Meer informatie en aanmelding

Wil je meedoen aan deze workshop, neem dan contact met mij op via d.steenbruggen@coachunique.nl of telefoonnummer 06 83 60 45 14. Het aantal plaatsen is beperkt dus vol = vol. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik in april nog een extra workshop.

Ook individueel of digitaal

Je kunt deze workshop ook individueel volgen. Heb je weinig tijd dan kun je ook een online een coachtraject volgen. Wil je meer weten, stuur dan even een e-mail of bel mij via bovenstaand telefoonnummer.