Theekransje ‘Help de vakantie is weer voorbij’ op woensdag 5 september

Theekransje ‘Help de vakantie is weer voorbij’ op woensdag 5 september

De vakantie is (bijna) voorbij. Je gaat weer aan het werk. Het is even wennen. De rust en het ontspannen gevoel zijn soms al snel verdwenen en de stress slaat weer toe. Wil je het vakantiegevoel nog even vasthouden en beter om leren gaan met stress na de vakantie? Meld je dan aan voor dit Theekransje op woensdag 5 september van 20.00 tot 21.30 uur in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede.

Onder het genot van thee, koffie en iets lekkers, gaan we met elkaar in gesprek over het voorkomen van (werk)stress, hoe je het vakantiegevoel nog even vast kunt houden en hoe je op een andere manier met werkdruk en stress om kunt gaan. Aandacht voor elkaar, samen zoeken naar oplossingen, leren van elkaars ervaringen en gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten van een Theekransje.

Praktische informatie

Deelname aan dit Theekransje kost slechts € 15,00 per persoon. Er is plaats voor vijf deelnemers dus vol = vol. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of bellen naar (06) 83 60 45 14. Bij meer aanmeldingen organiseren we op een later moment een extra Theekransje met dit thema.

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. Meer informatie op www.coachunique.nl. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie op www.theekransjes.nl.

Theekransjesposter