Theekransje `Laat alle ballen eens uit de lucht vallen!’ op 12 juni

Theekransje `Laat alle ballen eens uit de lucht vallen!’ op 12 juni

Je staat ’s ochtends moe op en ’s nachts lig je te woelen in je bed. Je voelt dat het niet meer gaat. Klusjes in huis, de zorg voor je ouders en op het werk loopt het ook al niet zo soepel. Je zegt afspraken af en hebt geen puf meer om leuke dingen te doen. Herken je dit? Dan is het tijd voor actie. Een burn-out lig op de loer.

Voor mannen en vrouwen die er genoeg van hebben om alle ballen in de lucht te houden en daar verandering in willen brengen, organiseren wij op dinsdag 12 juni van 20.00 tot 21.30 uur in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede, het Theekransje ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen!’.

Handvaten om weer verder te kunnen

In een kleine groep ga je ontdekken op welke gebieden je druk ervaart, hoe je op een andere manier keuzes kunt maken en oude gewoontes los kunt laten. Je krijgt handvaten om weer verder te kunnen. Vaak is er in de loop van de tijd een patroon ontstaan en is het lastig dit patroon te doorbreken. Je ziet zelf niet meer zo goed wat je zou kunnen veranderen. De kracht van dit Theekransje zit in het samen zoeken naar oplossingen en het leren van elkaar, natuurlijk onder het genot van thee (of ander drinken) en iets lekkers. Aandacht voor elkaar en gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten van de Theekransjes. Ben jij er ook klaar voor om nieuwe stappen te zetten? Meld je dan snel aan via info@coachunique.nl.

Praktische informatie

Deelname aan dit Theekransje kost slechts € 15,00 per persoon. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er plaats voor vijf deelnemers dus vol = vol. Wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op via info@coachunique.nl of 06- 83 60 45 14. Bij meer aanmeldingen, organiseren we op een later moment een extra Theekransje met dit thema.

Betaling en voorwaarden

Na aanmelding voor dit Theekransje ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Afmelding kan tot tien dagen voor dit Theekransje kosteloos. Daarna wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.

 

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie www.theekransjes.nl.

 

uitnodiging Theekransje