Theekransjes bij CoachUnique

Theekransjes bij CoachUnique

Regelmatig organiseer ik Theekransjes. Kleinschalige, themagerichte workshops in de coachkeuken van CoachUnique. Je denkt misschien “Theekransjes? Wat tuttig en dat is vast iets voor vrouwen”. Dat was in eerste instantie ook mijn reactie. Totdat ik mij ging verdiepen in de Theekransjes en ik er achter kwam dat de Theekransjes juist heel erg goed passen bij CoachUnique en wat ik met CoachUnique wil bereiken. Theekransjes zijn voor iedereen en het basisidee van de Theekransjes is “we schenken niet alleen thee maar ook aandacht”, een waarde waar ik met CoachUnique ook voor sta en waar ik mij sterk voor wil maken. Theekransjes kun je zien als een kennismaking met de uitgebreidere workshops van CoachUnique. Tijdens de workshops gaan we dieper in op een thema. In een Theekransje kun je een beetje een gevoel krijgen waar je in de workshop mee aan de slag zult gaan

Van elkaar leren

Ik ben er van overtuigd dat we veel van elkaar en elkaars ervaringen kunnen leren. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een luisterend oor en een goed gesprek. Vanuit die gedachte is ook mijn idee voor de coachkeuken ontstaan: in een sfeervolle omgeving met elkaar in gesprek gaan over een persoonlijk thema, gecombineerd met samen koken en bakken. De filosofie van Theekransjes sluit hier heel mooi bij aan en ik vind het geweldig dat ik in mijn gezellige coachkeuken ook Theekransjes mag gaan organiseren.

Open inschrijving Theekransjes

We organiseren regelmatig Theekransjes met verschillende thema’s, bijvoorbeeld met het thema is ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen’ of ‘Wat staat er op jouw tegeltje’. Via info@coachunique.nl kun je je al wel aanmelden voor een Theekransje. Op basis van de aanmeldingen plannen we nieuwe data. Deelname kost slechts € 15,00 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is vijf personen.

Agenda Theekransjes

Data voor de volgende Theekransjes publiceren we regelmatig op de website, op Facebook of op Instagram.

Een Theekransje cadeau

Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of past het thema van een Theekransje bij iemand die je goed kent? Deelname aan een Theekransje kost slechts € 15,00 per persoon. Je kunt een goede vriend of vriendin ook deelname aan een Theekransje cadeau geven. Neem even contact met mij op en ik zorg er voor dat je een mooie cadeaubon krijgt die je weg kunt geven.

Je eigen Theekransje?

De Theekransjes bij CoachUnique zijn altijd themagericht. Heb je een onderwerp voor een Theekransje, bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen? Naast de vaste Theekransjes organiseren we ook Theekransjes op maat. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden via info@coachunique.nl of bel (06)83 60 45 14.

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie: www.theekransjes.nl.