Nu ook Theekransjes bij CoachUnique

Nu ook Theekransjes bij CoachUnique

Vanaf nu mag ik ook theekransjes organiseren bij CoachUnique. Ik heb de Training Theekransjes gevolgd en ben nu lid van de Theekransjes Community. Het eerste Theekransje is op dinsdag 12 juni om 20.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique. Dit theekransje is voor mannen en vrouwen die er genoeg van hebben om alle ballen in de lucht te houden en daar verandering in willen brengen.

Je denkt misschien “Theekransjes? Wat tuttig en dat is vast iets voor vrouwen”. Dat was in eerste instantie ook mijn reactie. Totdat ik mij ging verdiepen in de Theekransjes en ik er achter kwam dat de Theekransjes juist heel erg goed passen bij CoachUnique en wat ik met CoachUnique wil bereiken. Theekransjes zijn voor iedereen en het basisidee van de Theekransjes is “we schenken niet alleen thee maar ook aandacht”, een waarde waar ik met CoachUnique ook voor sta en waar ik mij sterk voor wil maken.

Van elkaar leren

Ik ben er van overtuigd dat we veel van elkaar en elkaars ervaringen kunnen leren. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een luisterend oor en een goed gesprek. Vanuit die gedachte is ook mijn idee voor de coachkeuken ontstaan: in een sfeervolle omgeving met elkaar in gesprek gaan over een persoonlijk thema, gecombineerd met samen koken en bakken. De filosofie van Theekransjes sluit hier heel mooi bij aan en ik vind het geweldig dat ik in mijn gezellige coachkeuken ook Theekransjes mag gaan organiseren.

Aanmelden Theekransje op 12 juni

Via info@coachunique.nl kun je je aanmelden voor het Theekransje ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen’ op 12 juni. Deelname aan een Theekransje kost slechts € 15,00 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is vijf personen. Meld je dus snel aan want vol = vol. Meer informatie over het Theekransje van 12 juni vind je hier.

Agenda Theekransjes

De volgende Theekransjes zijn op 4 juli, 5 september, 3 oktober, 7 november en 12 december. Uitgebreide informatie over deze Theekransjes volgt.

Je eigen Theekransje?

De Theekransjes bij CoachUnique zijn altijd themagericht. Heb je een onderwerp voor een Theekransje, bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen? Naast de vaste Theekransjes organiseren we ook Theekransjes op maat. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden via info@coachunique.nl of 06-83 60 45 14.

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie: www.theekransjes.nl.

Theekopjes