Nu ook Theekransjes bij CoachUnique

Nu ook Theekransjes bij CoachUnique

CoachUnique organiseert ook regelmatig Theekransjes. Ik heb de Training Theekransjes gevolgd en ben nu lid van de Theekransjes Community.

Je denkt misschien “Theekransjes? Wat tuttig en dat is vast iets voor vrouwen”. Dat was in eerste instantie ook mijn reactie. Totdat ik mij ging verdiepen in de Theekransjes en ik er achter kwam dat de Theekransjes juist heel erg goed passen bij CoachUnique en wat ik met CoachUnique wil bereiken. Theekransjes zijn voor iedereen en het basisidee van de Theekransjes is “we schenken niet alleen thee maar ook aandacht”, een waarde waar ik met CoachUnique ook voor sta en waar ik mij sterk voor wil maken.

Van elkaar leren

Ik ben er van overtuigd dat we veel van elkaar en elkaars ervaringen kunnen leren. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een luisterend oor en een goed gesprek. Vanuit die gedachte is ook mijn idee voor de coachkeuken ontstaan: in een sfeervolle omgeving met elkaar in gesprek gaan over een persoonlijk thema, gecombineerd met samen koken en bakken. De filosofie van Theekransjes sluit hier heel mooi bij aan en ik vind het geweldig dat ik in mijn gezellige coachkeuken ook Theekransjes mag gaan organiseren.

Agenda Theekransjes

De volgende Theekransjes zijn nog niet gepland. Via deze website en Facebook informeren we je over de nieuwe Theekransjes.

Je eigen Theekransje?

De Theekransjes bij CoachUnique zijn altijd themagericht. Heb je een onderwerp voor een Theekransje, bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen? Naast de vaste Theekransjes organiseren we ook Theekransjes op maat. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden via info@coachunique.nl of 06-83 60 45 14.

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie: www.theekransjes.nl.

Theekopjes