Thema-avond ‘Meer balans tussen werk en privé’ op 14 maart

Onze contacten zijn de laatste tijd een stuk afstandelijker geworden. ‘Ik mis diepgang en verbinding’ hoor ik regelmatig. We praten wel maar wat zeggen we nu eigenlijk? En luisteren we wel naar elkaar?

We zijn elkaar behoorlijk kwijtgeraakt en daar wil ik graag verandering in brengen. Want we hebben elkaar zo hard nodig om het leven een beetje leuk te houden in een tijd waar zo veel van ons wordt verwacht.

Thema: ‘Meer balans tussen je werk en privé’

En daarom organiseer ik op dinsdagavond 14 maart van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede de thema-avond ‘meer balans tussen je werk en privé’.

In een kleine groep gaan we in de coachkeuken met elkaar in gesprek over de uitdagingen die een goede balans in je leven soms lastig kunnen maken en wat je kunt doen om weer zelf de regie te nemen zodat je jezelf niet continu voorbijloopt. En tijd overhoudt om te doen waar jij echt blij van wordt.

Deze avond staat in het teken van ontmoeting, verbinding en leren van elkaar. We delen op een positieve manier kennis, verhalen en ervaringen met elkaar. En het belangrijkste: de avond moet ook gewoon gezellig zijn.

Doe je mee?

Ben je op zoek naar tips en vind je het leuk om in een klein groepje in gesprek te gaan over dit thema? Meld je dan aan voor deze thema-avond op 06-83 60 45 14 of via info@coachunique.nl. Deelname aan deze avond kost slechts € 7,50. En natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers. Wacht niet te lang want er is beperkt plek.