Training ‘Gun je zelf een fijner leven’ op 6 april

Herken je dit?

  • Gisteravond klapte je je laptop open om nog even de mail weg te werken waar je niet aan toe was gekomen en toen je partner vroeg of je het late journaal nog wilde kijken was je verbaasd dat het al zo laat was.
  • Elke ochtend schrik je al om vier uur wakker en je gaat maar naar beneden omdat je toch niet meer kunt slapen en anders ligt te malen over je werk.
  • Als je de wasmand voor de wasmachine zet voel je je al moe als je er aan denkt dat je al die was straks nog op moet hangen en je baalt als je al die shirtjes van je dochter ziet die ook nog gestreken moeten worden.
  • Je had je nog zo voorgenomen om naar de sportschool te gaan maar je pakt je sporttas weer uit omdat je er de energie niet voor kunt opbrengen om er naar toe te gaan.
  • Als je vriendin je vraagt om samen een dagje naar de sauna te gaan verzin je een smoesje dat je moet werken want als je de hele dag samen bent lukt het je niet om de schijn op te houden dat het goed met je gaat.

Gun jij jezelf een fijner leven?

Het begint aan je te knagen. Want het plezier in je werk is weg. En ook thuis loopt het minder lekker. Je hebt steeds vaker een kort lontje. Je moppert op je partner en ook je kinderen kunnen niet gauw iets goed doen.

Voel je je vermoeid, futloos en gespannen? Ben je alleen maar bezig met werken en het zorgen voor anderen? Vergeet je om ook tijd vrij te maken voor jezelf en lukt het je niet om weer energie bij te tanken? Kom je elke keer weer tijd te kort en lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden? Dan ben je hard op weg om jezelf een stevige burn-out te bezorgen.

Als je zo doorgaat, dan blijf je in kringetjes ronddraaien. Daar word je alleen maar vermoeider van en het brengt je helemaal niets. Wil je voorkomen dat je in een burn-out terechtkomt en wil je je weer energiek en opgewekt voelen? Dan is het tijd voor actie en is deze training op jouw lijf geschreven. Want in deze training laat ik jou zien hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder werk op je bord krijgt, je op een andere manier met je werk om kunt gaan en wat je doen om je minder vermoeid en futloos te voelen.

Over deze training

Aan deze training kunnen maximaal vier personen deelnemen. Je krijg de begeleiding die vergelijkbaar is met een persoonlijk coachtraject. Juist de kracht een kleine groep is dat het al snel vertrouwt voelt, je van elkaar leert en met elkaar ideeën uit kunt wisselen. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Inspiratie opdoen, gezelligheid, humor en samen lekker eten zijn de ingrediënten van deze training. In deze training ontdek je hoe je er in elk gebied in je leven (werk, je relatie, je gezondheid enzovoort) voor staat, wat je anders wilt en wat je daarvoor kunt doen zodat je beter jezelf gaat zorgen en je een betere balans krijgt tussen je werk en privé.

Jouw investering

Jouw investering voor deze training is € 179,00. Hiervoor krijg je een inspirerende en intensieve trainingsochtend die we afsluiten met een heerlijke lunch in de coachkeuken of in de heerlijke tuin van CoachUnique (als het weer het toelaat).

Wat levert deze training je op?

Naast een inspirerende ochtend ga je aan het eind van de training naar huis met jouw persoonlijke plan waarmee je direct aan de slag kunt. Dit plan helpt jou om andere keuzes te maken zodat je zorgt voor een betere balans tussen werk en privé. En dat je doet wat echt belangrijk voor je is en waar jij blij van wordt. En uit vorige workshops en trainingen zijn zelfs mooie contacten ontstaan.

Praktische informatie en aanmelding

Deze training is op woensdag 6 april van 9.00 tot 13.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique in Neede. Bij deze training is koffie, thee, een hapje tussendoor en een uitgebreide lunch inbegrepen. Je kunt je aanmelden via d.steenbruggen@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je meer informatie over deze training. En wil je er eerst meer over weten? Bel me dan op 06-83 60 45 14.

Ja, ik doe mee!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Of kun je hier nu al wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Voor wie is deze training geschikt (en voor wie niet)?

In deze trainingsochtend kijken we naar wat jij anders kunt doen om er voor te zorgen dat je niet in een burn-out terechtkomt. Ik houd je tijdens deze training daarom regelmatig een spiegel voor. Dit kan soms confronterend zijn. Maar ik weet dat dit de enige manier is om jou te helpen om het anders te gaan doen. We schudden de kussens behoorlijk op durf ik wel te zeggen. Durf jij in deze spiegel te kijken en zeg je ja. Ik wil het echt anders gaan doen? Wacht dan niet langer en doe mee en meld je aan via d.steenbruggen@coachunique.nl of via de knop hieronder. Vind je het een beetje eng om jouw verhaal in een groep te delen? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Ja, ik meld me aan!

Inspiratie

En wil je alvast wat inspiratie opdoen? Download dan hier mijn e-book. Daarin geef ik je drie gouden tips hoe jij andere keuzes kunt maken zodat je minder werk op je bord krijgt, beter met je tijd om kunt gaan en je je niet meer voor alles verantwoordelijk voelt.