Training ‘Je leven weer in balans’ op 11 februari

Herken je dit?

  • Je bent de hele dag bezig geweest met klussen van je collega’s en je werk blijft voor de zoveelste dag liggen. Weer een avond achter je laptop.
  • Als je thuiskomt staat alle afwas van vanochtend nog op het aanrecht en je kunt wel janken als je de stapels was in de wasmand ziet.
  • Je hoofd suist als je de telefoon neerlegt na een klaagzang van je beste vriendin over haar werk, haar collega’s en haar schoonmoeder die overal kritiek op heeft.
  • Je moet al weer de afspraak met je vriendinnen afzeggen omdat je vader plotseling voor een afspraak naar het ziekenhuis moet en je broer geen tijd heeft om mee te gaan.
  • Op je vrije dag loop je de hele tijd te malen over je werk en je baalt ervan dat er helemaal niets meer uit je handen komt omdat je alleen maar kattenfilmpjes zit te kijken op je telefoon.

Wil jij je leven weer in balans?

Hoe zou het voor je zijn als je weer grip hebt op je agenda zodat je je leven weer in balans krijgt? Dat je niet de hele tijd bezig bent met je werk en het gedoe van anderen. Maar dat jij weer zelf de teugels in handen krijgt. Dat je de dingen waar je geen invloed op hebt los kunt laten en je je weer energiek en opgewekt voelt omdat je andere keuzes maakt.

Daar kan ik je bij helpen. Want in de online training ‘Weer balans in je leven’ ontdek je waar jouw energie van wegloopt en waar jij energie van krijgt. We gaan op zoek naar wat jij belangrijk vindt en wat jij kunt doen om er voor te zorgen dat je weer een betere balans krijgt tussen je werk en privé. En daarvan maak je jouw persoonlijke plan.

Wat levert de training je op?

Na afloop van de training heb jij in beeld wat jij wel en niet (meer) wilt doen, hoe je beter kunt zorgen voor je zelf en in welke dingen je minder energie wilt steken dan je nu doet. En als bonus krijg je bij deze training, ook een extra online gesprek van circa 45 minuten waarin we samen kijken hoe het je is vergaan naar de training en wat je nog nodig hebt.

Praktische informatie

Deze training is op vrijdag 11 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Deze workshop is online via ZOOM. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie en de link waarmee je toegang krijgt tot deze training.

Jouw investering

Jouw investering voor deze trainingsochtend is € 165,00. Daarvoor krijg je deze trainingsochtend, heb je een persoonlijk plan, krijg je verschillende opdrachten waar je ook na de training thuis mee aan de slag kunt en als bonus een online gesprek van circa 45 minuten een of twee weken na de trainingsochtend. Meld je je voor 28 januari 2022 18.00 uur aan? Dan betaal je €150,00.

Ja, natuurlijk doe ik mee met deze training

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij weer balans in je leven en doen waar je blij van wordt? Wil je weer plezier krijgen in wat je doet en je je weer opgewekt en energiek voelen? Meld je dan aan voor deze training via de knop hieronder of stuur een e-mail naar info@coachunique.nl.

Ja, ik meld mij aan voor deze training

Meer weten?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek via 06-83 60 45 14.