Training ‘Neem weer de regie op je leven’ op 13 december

Training ‘Neem weer de regie op je leven’ op 13 december

Heb je er genoeg van om achter de feiten aan te rennen en dreig je vast te lopen? Dan is het tijd voor actie. De bezem er door werkt verfrissend en helpt je om het anders te gaan doen. De training ‘Neem weer de regie op je leven’ kan je daarbij helpen.

Op vrijdag 13 december organiseer ik in mijn coachkeuken weer de training ‘Neem weer de regie op je leven’, een intensieve training voor mannen en vrouwen die vastlopen en het gevoel hebben zo niet verder te kunnen. In een kleine groep maak je een kleine ontdekkingsreis. Je gaat aan de slag met een concreet stappenplan waarmee je na de training thuis actief aan het werk kunt gaan om je doel te bereiken. Deze training is vergelijkbaar met een 1 op 1-coachtraject. De meerwaarde van deze training is dat je van elkaar leert en met elkaar ervaringen uit kunt wisselen.

Wat je krijgt

Tijdens deze eendaagse ontdekkingsreis leer je beter prioriteiten stellen en ontdek je waar je te veel druk ervaart. Je komt tot een plan wat je wilt veranderen. Samen wissel je ervaringen en ideeën uit. Je krijgt tips hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en je krijgt handvaten aangereikt om je doel te bepalen. Natuurlijk krijg je hulp bij het opstellen van je persoonlijke stappenplan. Omdat de groep klein is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

 • Gratis intakegesprek (30 minuten), telefonisch/videobellen
 • Een intensieve trainingsdag in een groep van maximaal vijf personen
 • Trainingsdag met veel persoonlijke aandacht, handige tips en adviezen
 • Concreet uitgewerkt stappenplan
 • Persoonlijk dagboek met je intenties voor de toekomst
 • Handboek met tips en handvaten om na de training terug te lezen
 • Onbeperkt thee, koffie, (fruit)water en gezonde tussendoortjes
 • Een uitgebreide lunch
 • Afsluiting met een hapje en een drankje
 • Gratis coachsessie (30 minuten) na de trainingsdag, telefonisch/videobellen
 • De mogelijkheid gebruik te maken van het aanvullende inspiratiepakket (€ 7,50 per maand).

Waarom kiezen voor deze training?

Heb je het gevoel dat je jezelf een beetje bent kwijt geraakt? Na deze training kun je de wereld weer aan. Het stappenplan helpt je om je doelen te bereiken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en hebt geleerd hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. De gratis coachsessie na de training helpt je om vast te houden wat je hebt geleerd. Je krijgt weer de wind in de zeilen en kunt er weer tegen aan.

Jouw investering

De prijs voor deze training is € 297,00. Bij aanmelding vóór 5 december kost de training € 280. Voor dit bedrag krijg je een intensieve trainingsdag inclusief lunch, drankjes en versnaperingen. aan deze training zijn twee coachmomenten gekoppeld en krijg je verschillende praktische materialen mee naar huis.

In-company voor bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers willen helpen meer balans te krijgen in hun leven, bied ik de training ook in-company aan op een locatie naar keuze. Invulling van de training in overleg. Het tarief voor deze training is op aanvraag, afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij een kop koffie of thee vertel ik graag meer over de mogelijkheden. Medewerkers kunnen zich ook inschrijven voor de open trainingen bij CoachUnique. Bij meer aanmeldingen vanuit een bedrijf of organisatie is een aangepast tarief mogelijk.

Datum training

Deze training vindt plaats op vrijdag 13 december van 10.00 tot 16.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique. Meld je snel aan want het aantal plaatsen voor deze training is beperkt. Vol = vol. Kun je op 13 december niet, neem dan contact met mij op om je aan te melden voor de training die ik begin 2020 organiseer. Omdat er slechts beperkt ruimte is, kun je je daarvoor ook nu alvast aanmelden.

Aanmelding en meer informatie

Wil je weer de regie nemen op je leven en wil je meedoen aan deze training? Aanmelden kan via Whatsapp of telefonisch op 06-83 60 45 14 of per e-mail d.steenbruggen@coachunique.nl. Na aanmelding ontvang je een factuur voor deze training. Je aanmelding is definitief als je betaling bij ons binnen is. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met mij op via bovenstaand telefoonnummer en ik vertel je graag meer.