Training Neem weer de regie op je leven op 19 juni

Training Neem weer de regie op je leven op 19 juni

Op woensdag 19 juni organiseer ik weer de training ‘Neem weer de regie op je leven’, een intensieve training voor mannen en vrouwen die vastlopen en het gevoel hebben zo niet verder te kunnen. Je leert beter prioriteiten stellen en gaat aan de slag met een concreet stappenplan waarmee je na de training actief aan het werk gaat om je doel te bereiken. Deze training is vergelijkbaar met een 1 op 1-coachtraject met het verschil dat juist het leren van elkaar en het uitwisselen van ervaringen er voor zorgt dat je sneller resultaat bereikt. Deze training is zeker niet zweverig.

Wat je krijgt

In deze eendaagse training ga je in een kleine groep samen op ontdekkingsreis. Je ontdekt waar je te veel druk ervaart en wat je wilt veranderen. Samen wissel je ervaringen en ideeën uit. Je krijgt tips hoe je prioriteiten kunt stellen en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Ook krijg je handvaten aangereikt om je doel te bepalen en krijg je hulp bij het opstellen van je persoonlijke stappenplan. Omdat de groep klein is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

 • Gratis intakegesprek (30 minuten), telefonisch/videobellen
 • Een intensieve trainingsdag in een groep van maximaal vijf personen
 • Trainingsdag met veel persoonlijke aandacht, handige tips en adviezen
 • Concreet uitgewerkt stappenplan
 • Persoonlijk dagboek met je intenties voor de toekomst
 • Handboek met tips en handvaten om na de training terug te lezen
 • Onbeperkt thee, koffie, (fruit)water en gezonde tussendoortjes
 • Een uitgebreide lunch
 • Afsluiting met een hapje en een drankje
 • Gratis coachsessie (30 minuten) na de trainingsdag, telefonisch/videobellen
 • De mogelijkheid gebruik te maken van het aanvullende inspiratiepakket.

Waarom kiezen voor deze training?

Heb je het gevoel dat je jezelf een beetje bent kwijt geraakt? Na deze training kun je de wereld weer aan. Het stappenplan helpt je om je doelen te bereiken. Je hebt geleerd hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. De gratis coachsessie na de training helpt je om vast te houden wat je hebt geleerd. Je krijgt weer de wind in de zeilen en kunt er weer tegen aan.

Jouw investering

Bij aanmelding vóór 12 juni aanstaande is de prijs voor deze training is € 297,00 (normaal € 310,00).

De prijs voor het inspiratiepakket is € 7,50 per maand. Bij aanmelding vóór 15 mei is het abonnement de eerste maand gratis. Dit abonnement kan worden afgesloten voor de duur van een jaar en eindigt automatisch. Betaling kan ineens of per maand.

In-company voor bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers willen helpen meer balans te krijgen in hun leven, bieden we de training ook in-company aan. Invulling van de training in overleg. Het tarief voor deze training is op aanvraag. Bij een kop koffie of thee vertel ik graag meer over de mogelijkheden. Medewerkers kunnen zich ook inschrijven voor de open trainingen bij CoachUnique. Bij meer aanmeldingen vanuit een bedrijf of organisatie is een aangepast tarief mogelijk. Bij voldoende belangstelling kan de training ook op een andere locatie worden gegeven.

Data

De training is op vrije inschrijving en vindt plaats op verschillende data in mei en juni van 10.00 tot 16.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique. Meld je snel aan want het aantal plaatsen voor deze exclusieve training is beperkt. Vol = vol. Kun je op 19 juni niet, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik in juli nog een extra trainingsdag.

Aanmelding en meer informatie

Wil je weer de regie nemen op je leven en wil je meedoen aan deze training? Aanmelden kan telefonisch via 06-83 60 45 14 of per e-mail d.steenbruggen@coachunique.nl. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer.