Trainingen en coachworkshops

Trainingen en coachworkshops

Bij CoachUnique kun je terecht voor trainingen en coachworkshops voor bedrijven en particulieren. We hebben een- of meerdaagse trainingen. Je leert bijvoorbeeld hoe je beter je grenzen kunt bewaken of hoe je prioriteiten kunt stellen om te voorkomen dat je vastloopt. Voorbeelden zijn de eendaagse training ‘Neem weer de regie op je leven’ of de workshop ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen’.

Aanbod voor bedrijven en organisaties

We bieden voor bedrijven en organisaties ook trainingen en workshops op maat. Deze trainingen en workshops kunnen plaatsvinden bij CoachUnique en op een locatie naar wens. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Inschrijven

Je kunt je altijd inschrijven voor de trainingen en workshops die we regelmatig bij CoachUnique organiseren. Data voor de trainingen en workshops publiceren we op onze website, op Linkedin en op Facebook. Als er voldoende aanmeldingen zijn dan organiseren we ook tussentijds workshops of trainingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de trainingen en workshops op maat of de trainingen en workshops op vrije inschrijving bij CoachUnique? Neem dan contact met ons op via 06-83 60 45 14 en we vertellen je graag meer. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl kan natuurlijk ook.