Uniek aanbod

Tijdens het Ladies Only Event op 1 en 2 juni in Hengelo kon je kennismaken met mij en mijn manier van werken. Door een kaart in te vullen, kon je kans maken op een van de 10 gratis gesprekken. En dat kan nog tot maandag 6 juni door mij een berichtje te sturen op d.steenbruggen@coachunique.nl.

Wil je nu al in actie?

Denk je nu: ‘ik wil hier niet op wachten. Ik heb echt jouw hulp nodig en ik wil me aanmelden voor het 90-dagencoachtraject. Super dat je in actie komt. Ik weet zeker dat je na afloop van het traject ontzettend blij bent dat je deze stap hebt gezet.

Omdat ik het geweldig vind dat je deze stap gaat zetten, heb ik voor jou een prachtig aanbod. Als je je voor woensdag 8 juni 2022 aanmeldt voor het 90 dagencoachtraject en voor 15 juli 2022 start met dit traject dan is jouw investering € 925,00 in plaats van € 975,00. Je kunt het traject ook betalen in twee termijnen van € 472,00.

Durf jij het aan? En wil jij gebruikmaken van dit unieke aanbod? Wacht dan niet langer. Want dit speciale eventaanbod geldt tot en met dinsdag 7 juni aanstaande. Ook in verband met ruimte in mijn agenda adviseer ik je niet te lang te wachten want dan kunnen we voor de zomervakantie al samen aan de slag.

Aanmelden of meer weten?

Wil je je aanmelden voor dit coachtraject? Of wil je er toch eerst wat meer over weten? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl.