Hulp bij burn-outklachten

Je slaapt slecht. Hebt een kort lontje. Je weet niet goed hoe je de dag door moet komen.
Ook in het werk gaat het niet zoals je zou willen.
Wat zou je er van vinden als je weer plezier hebt in wat je doet? Dat je ‘s ochtends met energie op staat
en ook tijd over houdt om leuke dingen te doen. Dat je weer lekker in je vel zit
en minder gespannen bent.
Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je hierbij.
Samen zoeken we naar oplossingen hoe je weer kunt leren ontspannen
zodat je weer vol energie de dag doorkomt.
Bel mij voor een afspraak
via 06-83 60 45 14 of stuur een Whatsappbericht.

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel. Leuke dingen doe je bijna niet meer want het werk gaat ook ‘s avonds door. Toegeven dat het niet goed met je gaat vind je lastig. Want jij kunt toch alles aan? Je droomt van een lange vakantie. Lekker met een drankje aan het zwembad en even niets doen. Of gewoon lekker werken in de tuin zonder verplichtingen.

Een leven zonder burn-out

De kans is groot dat je in een burn-out terechtkomt als je niets doet. Dat wil je echt voorkomen. Maar je weet niet goed hoe. Zo doorgaan is geen optie. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je om je leven weer op de rit te krijgen zodat je energie overhoudt om weer leuke dingen te doen. Hoe fijn is het als je weer kunt genieten en weer plezier krijgt in wat je doet. Dat het weer gezellig wordt in je gezin. En het ook op je werk weer leuker wordt.

Met het coachtraject ‘Naar een burn-out vrij leven’ help ik je in 90 dagen om je burn-outklachten te verminderen zodat je een burn-out kunt voorkomen. Stapsgewijs ga je aan de slag om een burn-out te verslaan. Je ontdekt wat je energiegevers en energievreters zijn en hoe je deze uit je leven kunt verbannen. Je krijgt inzicht in je oude patronen en ontdekt hoe je het anders kunt gaan doen.

Wat we gaan doen

Het coachtraject bestaat uit zes sessies van vijf kwartier. Deze sessies zijn om de week. In plaats van de zes coachsessies kan het traject ook worden verdeeld over twee dagdelen. Je krijgt een praktisch werkboek en opdrachten mee naar huis. Elke week hebben we tussentijds contact per e-mail of Whatsapp. We sluiten het traject af met een persoonlijk koffiemoment* en als bonus hebben we na een half jaar een online coachsessie van een half uur.

*We respecteren hierbij de coronamaatregelen.

Wat levert het traject je op?

Na afloop van het traject heb je meer rust in je hoofd. Je maakt je minder snel druk, kunt beter keuzes maken, je hebt een minder kort lontje en hebt weer plezier in wat je doet. Of dat nu in het werk is of privé. Dit traject helpt je om minder te piekeren en beter te slapen. Het traject helpt je ook om in de toekomst burn-outvrij te leven. En lukt het even niet, dan maken we een afspraak om samen te kijken waar je tegen aan loopt en wat je daartegen kunt doen.

Jouw investering

Jouw investering voor dit traject van zes coachsessies, huiswerkopdrachten en tussentijdse persoonlijke begeleiding zijn € 1495,00. Dit is inclusief het werkboek en praktische opdrachten. Ook hebben we een half jaar na het traject een gratis online coachsessie van een half uur. Dan kijken we samen waar je nog hulp bij nodig hebt.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit traject? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek om ook te kijken of het klikt. Bel naar 06- 83 60 45 14 of stuur een bericht via Whatsapp.

Burn-outklachten?
Maak een afspraak!

Over Diane Steenbruggen

Diane SteenbruggenIk ben Diane Steenbruggen en woon samen met mijn man en onze zoon in de prachtige Achterhoek. Als coach bij CoachUnique help ik jou bij het vinden van oplossingen om een burn-out te voorkomen en weer de regie te nemen op je leven. En vooral dat je weer leert genieten.

Vanuit mijn Twentse wortels werk ik vanuit de gedachte van Noaberschap. Net als een Noaber sta ik je met raad en daad bij. Ik kan snel schakelen en ben er als het nodig is. Mijn kennis, ervaring en mijn eigen levenservaring zorgen er voor dat ik jou de oplossingen kan bieden die jij nodig hebt.

Contact

Heb je burn-outklachten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ik help je bij het vinden van oplossingen zodat je weer plezier krijgt in je leven. Meer weten? Maak dan een afspraak en ik denk graag mee. Bel 06-83 60 45 14 of stuur een bericht via Whatsapp.

footerlogo

Volg mij op:   logo linkedin

 

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.