We zijn open!

We zijn open!

Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepeld worden, kunnen we ook weer coachsessies houden op onze locatie. Coachsessies kunnen ook nog steeds online als je dat prettig vindt. Net als anders kun je overdag en ‘s avonds bij ons terecht. We zijn ook weer gestart met de advisering van bedrijven op het gebied van burn-outpreventie. Natuurlijk werken we volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Gelukkig kunnen we ook gebruikmaken van onze grote binnenruimte. En het is goed vertoeven op ons fijne terras of onder de fruitbomen in de boomgaard.

Veel burn-outklachten tijdens de coronacrisis

Ook in deze vreemde tijd kan het lastig zijn om alle ballen in de lucht te houden. De combinatie van werk en privé kan zwaar zijn. Velen missen het sporten, een dagje uit of even op vakantie. Het beperkte contact met familie, vrienden of collega’s en geen bezoek mogen brengen aan kwetsbare familieleden maken het er niet makkelijker op. Een burn-out ligt op de loer. Als je veel stress ervaart, vermoeid bent of een kort lontje hebt. Grote kans dat dit burn-outklachten zijn. Hoe eerder je in actie komt hoe beter. Want voorkomen is beter dan genezen.

Passend advies voor bedrijven hoe zij burn-out kunnen voorkomen is juist nu belangrijk

Het is mooi dat we ook weer aan de slag kunnen met de advisering van bedrijven. Door de coronacrisis zijn er steeds meer bedrijven die kampen met veel medewerkers die burn-outklachten hebben. In veel sectoren zijn medewerkers hard nodig. Dan vormt uitval door burn-out een groot probleem. Omdat het ook financieel met veel bedrijven niet zo goed gaat, wordt het voor die bedrijven moeilijk om de hoge kosten van ziekteverzuim te kunnen dragen. Een maatwerkplan om burn-out te voorkomen kan helpen om ook het bedrijf gezond te houden.

Voorbereidingen trainingen en workshops in volle gang

We gaan deze weer inplannen als dit volgens de richtlijnen kan. Omdat we ook een grote binnen- en buitenruimte hebben, kunnen we ook daar trainingen en workshops houden met voldoende afstand. 

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Heb je binnen je bedrijf te maken met hoge verzuimkosten door medewerkers met een burn-out of ervaar je zelf burn-outklachten? Bel dan voor een afspraak of stuur een berichtje via WhatsApp naar 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen naar Diane Steenbruggen kan ook.