Week van de werkstress

Week van de werkstress

Van 11 tot en met 15 november is het de week van de werkstress. In deze week organiseer ik onder andere de gratis kennissessie ‘ Hoe voorkom je een burn-out’ en de workshop ‘Alle ballen in de lucht’. Neem even contact met mij op als je hier bij aanwezig wilt zijn.

Vraag hulp

Veel mensen vinden het moeilijk om toe te geven dat het niet zo goed gaat en dat ze dreigen vast te lopen door te hoge werkdruk, stress in hun werk en te veel ballen in de lucht. Hulp vragen is niet altijd eenvoudig maar vaak de enige manier om weer verder te kunnen. Ga in gesprek met een goede vriend of vriendin of een collega en praat over wat je bezighoudt. En kom je er zelf niet uit, zoek dan (professionele) hulp.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je te maken met te veel stress op je werk en of privé? Dreig je daarin vast te lopen en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Ik denk graag met je mee wat je kunt doen om hier verandering in te brengen. Bel of stuur een berichtje naar 06-83 60 45 14 om een afspraak te maken. Een afspraak maken via de website kan ook.