Weer gratis ontwikkeladvies

Weer gratis ontwikkeladvies

Begin augustus zijn we gestart met het gratis ontwikkeladvies dat werd gesubsidieerd door de Rijksoverheid. De bodem van de subsdiepot was eind augustus al bereikt. Dat was heel erg jammer want we hebben gemerkt dat het gratis ontwikkeladvies echt in een behoefte voorziet. In de ontwikkeladviestrajecten die we met CoachUnique hebben gedaan zagen we dat deze trajecten de sleutel was naar verandering en mooie vooruitzichten voor de toekomst.

Een nieuwe ronde

Op dinsdag 29 september werd bekend dat de overheid opnieuw geld beschikbaar stelt voor het ontwikkeladvies. Dat is heel goed nieuws en dit betekent dat we vanaf 1 december aanstaande weer kunnen starten met gratis ontwikkeladviestrajecten. Ook ondernemers kunnen hier gebruik van maken. Dit is ook interessant voor ondernemers die gebruikmaken van de NOW2 regeling. Wij verzorgen dan de aanmelding en het ontwikkeladviestraject voor hun medewerkers.

Interesse?

Heb je interesse, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten. Aanmelden kan nu nog niet. Dit doen we zodra de aanmeldwebsite is opengesteld. Wil je een ontwikkeladviestraject doen wees er dan wel snel bij want vol = vol, dat hebben we de vorige keer gemerkt. Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij ontwikkelingsvragen, bijvoorbeeld op het gebied van je loopbaan zoals het veranderen van baan of een opleiding volgen? Neem dan contact met mij op via 06-8360 45 14. Een berichtje sturen via Whatsapp kan ook.

Meer weten?

Wil je meer weten over het ontwikkeladviestraject, lees dan hier het bericht over het ontwikkeladvies eerder dit jaar. Zodra we meer informatie hebben over de nieuwe trajecten, plaatsen we de informatie natuurlijk op onze website.