Wil je weer regie op je leven?

Wil je weer regie op je leven?

Je grens is bereikt. Zo kun je niet meer verder. Je bent moe, hebt een kort lontje en hoe lang is het geleden dat je voor het laatst heel hard hebt gelachen? Dan is het tijd om actie te ondernemen en weer regie te krijgen op je leven. In mijn nieuwe coachprogramma ‘Neem weer regie op je leven’ help ik je in zeven stappen weer op weg. Het is een intensief programma waarin je in korte tijd grote stappen gaat zetten.

Wat levert je dit op?

  • Je krijgt inzicht waar het niet zo goed loopt en wat je daaraan kunt veranderen;
  • Je leert beter te zorgen voor jezelf;
  • Je leert grenzen stellen en ontdekt wat echt belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt;
  • Je voelt meer daadkracht, je krijgt meer energie en weer plezier in je leven;
  • Je leven krijgt meer kleur.

Dit programma helpt je om weer de regie te nemen over je leven. Ik houd je een spiegel voor en reik je handvaten aan om weer zelf de touwtjes in handen te nemen. Je gaat zelf weer aan het stuur zitten en ontdekt wat echt belangrijk voor je is. Je kunt beter keuzes maken als je weet wat echt belangrijk voor je is. Ga doen waar je hart sneller van klopt en je krijgt meer energie en plezier in je leven.

Wat krijg je?

Het programma bestaat uit persoonlijke gesprekken (bij CoachUnique of online via FaceTime of Skype) en contact via e-mail en duurt acht tot tien weken, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Het mooie van dit programma is dat we het programma aanpassen aan jouw wensen en je coachvraag. Dit betekent dat je een programma volgt dat precies bij je past.

Voor wie is het programma niet geschikt?

Je hoeft geen lefgozer te zijn en we gaan niet bungeejumpen. Toch vraagt dit programma durf en lef om aan de slag te gaan. Dit programma is geschikt voor dappere mensen die in de spiegel durven te kijken en weer blij willen worden van wat ze doen. Ben je bang om stappen te zetten en wacht je liever af of de situatie om je heen verandert? Dan is dit programma (nog) niets voor jou. Toch nodig ik je uit om een keer een kop koffie of thee (en een koekje natuurlijk) te komen drinken en je komt er vast en zeker achter dat je dapperder bent dan je zelf dacht.

Wil je stappen zetten?

Wil je meer plezier in je leven en durf je het aan om stappen te gaan zetten? Je kunt vandaag al de eerste stap zetten. Bel of mail mij en ik vertel je graag meer. Stuur een e-mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl of bel 06-83604514.