Wil je meer evenwicht in je leven? Krijg meer grip op je agenda

Wil je meer evenwicht in je leven? Krijg meer grip op je agenda

Merk je dat je accu leeg raakt en heb je hulp nodig om weer evenwicht te brengen in je agenda? Dan is het korte programma ‘Weer grip op je agenda’ iets voor jou. Het voordeel van dit programma is dat je in korte tijd verandering kunt brengen in je situatie. Meer inzicht geeft meer rust.

Wat levert je dit op?

  • Je gaat ontdekken wat echt belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt;
  • Je leert wat je nodig hebt om je accu weer op te laden;
  • Je krijgt inzicht in de manier waarop je keuzes maakt;
  • Je krijgt meer plezier in de dingen die je doet;
  • Je gaat op een andere manier keuzes maken en je agenda komt weer in evenwicht;
  • Je krijgt handvatten om weer verder te kunnen.
  • Het programma en je investering

Dit programma bestaat uit een telefonische intake en twee persoonlijke gesprekken bij CoachUnique van ongeveer een uur per gesprek. Tussentijds hebben we via e-mail contact over zaken waar je tegen aan loopt. Online coaching via Facetime of Skype is ook mogelijk. De inhoud van het programma is gebaseerd op de mini-workshop ‘Weer grip op je agenda’. De kosten voor dit programma bedragen € 185,00 excl. BTW.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit programma of de andere mogelijkheden van CoachUnique. kun je contact met mij opnemen via (06) 83 60 45 14 of d.steenbruggen@coachunique.nl. Ik vertel je graag meer.

Mini-workshop ‘Weer grip op je agenda’

Wil je liever in een kleine groep aan de slag, dan kun je ook kiezen voor de kleinschalige mini-workshop ‘Weer grip op je agenda’ die ik dit najaar weer ga organiseren. Het voordel van deze workshop is dat je in een ongedwongen sfeer in een kleine groep ervaringen uit kunt wisselen en van elkaar kunt leren. Je zoekt samen naar oplossingen en komt er achter dat je niet de enige die hiermee worstelt. Aan deze workshop kunnen maximaal vier personen deelnemen dus wees er snel bij want vol = vol.

De datum voor deze workshop ligt nog niet vast. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik meerdere workshops. Je kunt je nu al aanmelden. Wil je meer weten of je alvast aanmelden, neem dan contact met mij op via (06) 83 60 45 14 of d.steenbruggen@coachunique.nl. Meer informatie lees je hier.