Workshop ‘Alle ballen in de lucht’ op 13 november

Workshop ‘Alle ballen in de lucht’ op 13 november

Vind je het moeilijk om alle ballen in de lucht te houden en wil je leren beter prioriteiten te stellen? Dan is de workshop ‘Alle ballen in de lucht’ op woensdag 13 november iets voor jou. In deze workshop ontdek je wat echt belangrijk voor je is en hoe je op een andere manier prioriteiten kunt stellen om betere keuzes te kunnen maken. Je zult merken dat het mogelijk is de lat wat lager te leggen zonder dat alles in het honderd loopt. Aan het eind van de workshop heb je een concreet plan waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Samen zoeken naar oplossingen

Tijdens deze workshop krijg je tips en wissel je ervaringen en ideeën uit met de andere deelnemers. Je ontdekt dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. De kracht van deze workshop zit in het samen zoeken naar oplossingen en het leren van elkaar, natuurlijk onder het genot van koffie, thee en iets lekkers. Wil je leren hoe je op een andere manier keuzes kunt maken en hoe je beter prioriteiten kunt stellen in je werk en privé, dan is deze workshop iets voor jou. Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar info@coachunique.nl. Bellen of een whatsappbericht sturen kan ook naar 06-83 60 45 14.

Praktische informatie

De workshop wordt gehouden op woensdag 13 november van 9.00 tot 11.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Er is beperkt plaats dus meld je snel aan want vol = vol. Kun je niet op 13 november en wil je toch graag deelnemen? Meld je dan nu alvast aan want ik organiseer in november en december dezelfde workshop nog een aantal keer. Deelname kost slechts € 47,00 per persoon. Aanmelding kan per e-mail via info@coachunique.nl of telefonisch, 06- 83 60 45 14. Geef bij aanmelding aan voor welke datum je je wilt aanmelden.

Betaling en voorwaarden

Na aanmelding voor deze workshop ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Afmelding kan tot vijf dagen voor de workshop kosteloos. Daarna wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.