Workshop ‘Help! Ik verzuip in het werk’ op woensdagavond 20 april

Herken je dit?

  • Je baalt dat je weer ja hebt gezegd op die klus van je collega als je ziet dat zij om half vier haar jas aantrekt om naar huis te gaan en jij al weer de hele avond achter je laptop zit omdat je ook nog je eigen werk af moet maken.
  • Als je na je werk nog even door de supermarkt rent om boodschappen te halen zie je een paniekerig berichtje van je dochter omdat haar lievelingsjeans nog in de was zit die ze vanavond echt nodig heeft.
  • Je kunt wel janken als je thuiskomt en ziet dat de melkfles en de ontbijtspullen nog op tafel staan terwijl je puberzoon op de bank filmpjes ligt te kijken.
  • Als je op zaterdag de boodschappen bij je ouders langs brengt zit je op hete kolen als je toch even een kop koffie blijft drinken want je moet thuis nog zo veel doen.
  • Op zondagochtend sta je al om negen uur te stofzuigen en trek je snel even de dweil door het huis omdat je graag wilt dat het huis fris is als je schoonouders straks op de koffie komen.

Je hebt genoeg van al die druk!

Je merkt dat het je steeds meer moeite kost om al je werk af te krijgen en ook thuis alles goed te regelen. Er komt elke keer weer werk bij en je to do lijstje wordt maar niet korter. En je hebt het gevoel dat jij de enige bent die de klussen thuis ziet liggen en je baalt van jezelf dat jij alles elke keer toch weer regelt.

Eigenlijk ben je altijd bezig. Even niks doen, dat gebeurt bijna nooit. En als je vrij bent, heb je weinig zin om iets te doen. Het liefst plof je ‘s avonds op de bank. Zo kun je niet langer doorgaan. En dat wil je ook niet. Want je voelt je vermoeid en je hoofd zit vol van al het denken en de drukte op je werk. Je hebt steeds vaker een kort lontje.

Als je eerlijk bent tegen jezelf moet je toegeven dat het best lang geleden is dat je even de tijd nam voor jezelf. Even shoppen, een avondje uit met vriendinnen. Je betrapt je er op dat je best vaak een smoesje verzint om leuke afspraken af te zeggen omdat je te druk bent met je werk of gewoon omdat je er de puf niet voor hebt.

Je verzuipt in het werk en je hebt genoeg van al die drukte. De onrust in je hoofd van al het geregel. Je wilt er vanaf. Je snakt naar meer vrije tijd en je wilt meer energie maar je weet niet goed hoe je dit kunt veranderen want je draait in kringetjes rond.

Minder werk op je bord en meer rust in je hoofd?

Hier kan ik je bij helpen. In de workshop ‘Help! Ik verzuip in het werk’ op woensdagavond 20 april laat ik je zien wat jij kunt doen om niet meer alles naar je toe te trekken zodat niet altijd alles op jouw bordje komt en hoe jij er voor kunt zorgen dat je meer tijd overhoudt om te doen waar jij energie van krijgt. Je krijgt tips en ideeën die jou hierbij helpen.

In een informele sfeer gaan we samen aan de slag. Natuurlijk kun je tijdens de workshop je eigen voorbeelden inbrengen en zoeken we samen naar praktische oplossingen waarmee jij de volgende dag al aan de slag kunt.

Wil jij minder werk op je bord en meer rust in je hoofd? Doe dan mee en meld je hieronder aan.

Praktische informatie

Deze workshop is op woensdagavond 20 april van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,00. Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en iets lekkers. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging per e-mail met daarin meer informatie over deze workshop.

Aanmelding workshop

Na aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over deze workshop.
Ter inspiratie stuur ik je daarna de wekelijkse inspiratiemail.

Vrijblijvend en gratis gesprek

Kun je niet meedoen aan deze workshop maar wil je wel graag weten hoe jij kunt zorgen voor een betere balans tussen je werk en privé? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, ik wil graag een afspraak maken!