Introductieworkshop ‘Aan de slag met je kwaliteiten’ op 25 januari

Herken je dit?

  • Jij bent elke keer weer bezig om het werk te doen dat je collega heeft laten liggen.
  • Vanmiddag struikelde je al weer over de sporttas van je puber op de vloer in de bijkeuken.
  • Tijdens een gesprek met je manager over te veel werk wuifde hij het weg met de mededeling dat we allemaal druk zijn.
  • Als je partner al weer op zondagochtend gaat mountainbiken ga jij de badkamer maar poetsen want dat is al even niet gebeurd.
  • Voordat je kunt koken moet je eerst boodschappen doen want de koelkast is al weer helemaal leeg.

Doe jij mee aan deze workshop?

Die collega’s die elke keer weer werk bij jou over de schutting gooit. De klussen in huis die altijd op jouw bordje terechtkomen. Dat gesprek met je manager die elke keer alles maar wegwuift. Of je irriteert je aan die ene collega die je telkens het gevoel geeft dat jij je werk niet goed doet. Discussies met je broer omdat je volgens hem te weinig naar je ouders gaat. Elke keer loop je tegen dezelfde dingen aan maar je kunt er de vinger niet op leggen waar dat nu steeds vandaan komt.

Om je te laten ontdekken hoe dit komt en wat je anders kunt doen, organiseer ik op woensdag 25 januari de introductieworkshop ‘Aan de slag met je kwaliteit’. In deze workshop kijken we naar je kwaliteiten, je valkuilen, je uitdagingen en je allergieën. Met de inzichten uit deze workshop leer je hoe je dingen anders kunt gaan doen en hoe je jouw kwaliteiten kun inzetten om de samenwerking met mensen om je heen te verbeteren en weer grip te krijgen op je leven.

Heb jij er genoeg van dat je elke keer tegen dezelfde dingen aanloopt? En wil je weten wat je anders kunt doen en hoe? Meld je dan vandaag nog aan voor deze introductieworkshop. Maar wacht niet te lang want er is beperkt plek. Dus vol = vol.

Praktische informatie en aanmelding

Deze introductieworkshop is op woensdagavond 25 januari aanstaande van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie over deze workshop. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,00.

Ja, ik doe mee!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze workshop? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Is deze workshop niets voor jou maar wil je hierover wel met mij sparren? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. En heb je interesse om deze workshop samen met je team, je vriendinnen of je sportmaatjes te doen? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via d.steenbruggen@coachunique.nl.