Workshop ‘Minder ballen in de lucht’ op 10 november

ballen in de lucht

Te veel ballen in de lucht?

Onderweg naar huis laat je het gesprek met je collega nog even door je hoofd gaan. Al weer een klus op je bord. En dat terwijl je al hopeloos achterloopt met je eigen werk. Je baalt. Nu zit je weer een hele avond achter je laptop. Toch maar die afspraak om met je vriendin naar de sportschool te gaan afzeggen. En morgen komt er ook al niets van terecht want je hebt je ouders beloofd dat je na werktijd langs zou gaan met de boodschappen. Natuurlijk blijf je dan even een kop koffie drinken. Maar je weet nu al dat je dan op hete kolen zit. Je zou nog even je zoon overhoren voor de aardrijkskundetoets. En de berg strijkwas kan ook niet langer wachten. Je wilt echt niet elke ochtend te laat komen op je werk omdat je nog shirtjes moet strijken omdat je dochter roept dat ze helemaal niets meer in haar kast heeft.

Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat je alleen maar bezig bent met eten slapen en werken.
 • Het werk loopt nu echt over je schoenen en je gaat soms met buikpijn naar je werk omdat de druk zo hoog is.
 • Thuis en op je werk je hebt af en toe best een kort lontje.
 • Het lukt niet meer om alle ballen in de lucht te houden en je laat steeds vaker steken vallen.
 • Elke ochtend word je doodmoe wakker en je voelt je opgebrand en uitgeblust.

Wil jij minder druk op je schouders?

Heb je het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt en niets meer uit je vingers krijgt? Hoe zou het voor je zijn als je minder ballen in de lucht hoeft te houden zodat je meer tijd hebt voor je werk en ook tijd overhoudt voor je gezin en voor je zelf? Dat je je weer energiek en opgewekt kunt voelen omdat je minder druk op je schouders voelt?

Daar help ik je graag mee. In de workshop ‘Minder ballen in de lucht’ gaan we kijken welke ballen je allemaal in de lucht hebt, welke ballen je wilt laten vallen en hoe je dat kunt doen. Vaak weet je zelf ook wel waar het knelt. Maar hoe je het op kunt lossen dat is een heel ander ding en daar gaat deze workshop je bij helpen.

Je krijgt praktische tips hoe je er voor kunt zorgen dat je minder werk op je bord krijgt en hoe je op een andere manier keuzes kunt maken. Daarnaast wissel je ervaringen en ideeën uit met de andere deelnemers. We werken in een klein groepje zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is. Ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en gezelligheid zijn de ingrediënten voor deze waardevolle workshop. En er samen over praten en zoeken naar oplossingen, daarin ligt de kracht van deze workshop.

Praktische informatie

De workshop ‘Minder ballen in de lucht’ is op woensdag 10 november van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Ik zorg voor koffie en thee met iets lekkers. Deelnemen aan deze workshop kost slechts € 5,00. Dit bedrag is zo laag omdat ik deelname aan deze workshop graag voor iedereen mogelijk wil maken. Deze workshop is ook een mooie manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij weten hoe jij je weer energiek en energiek kunt voelen doordat je minder druk op je schouders voelt? Meld je dan aan voor deze workshop via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan ook. Wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt.

Ja, ik meld mij aan!

Wat deelnemers over deze workshop zeggen

 • Ik vond het een mooie workshop. Een goede mix van dames die elkaar de ruimte en vertrouwen gaven om hun verhaal te vertellen. Dat heb je toch maar goed gedaan. Je weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren waarin de deelnemers zich prettig en gehoord voelen .Met daarnaast mooie opdrachten om jezelf aan het werk te zetten. Dank hiervoor!
  Irma
 • Het was een leerzame workshop. Ik ga binnenkort met een van de andere dames afspreken en kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo zie je maar weer wat zo’n workshop doet.
  Ria

Deze workshop samen met vriendinnen of collega’s?

Vind je het leuk om deze workshop samen met je vriendinnen of collega’s te doen? Ook dat kan. Neem dan even contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer