Workshop ‘Minder ballen in de lucht’ op 7 mei

ballen in de lucht

Heb jij te veel ballen in de lucht?

Thuis en op je werk houd je heel veel ballen in de lucht. Je staat altijd voor een ander klaar, geen vraag is je te veel. Maar je merkt dat het je allemaal niet zo makkelijk meer afgaat. ’s Avonds voel je je moe en uitgeblust. Je hebt minder plezier in wat je doet. Wat zou je graag wat minder werk op je bordje willen hebben. Maar je weet niet goed hoe je dat aan moet pakken. Dan is deze kleinschalige workshop ‘Minder ballen in de lucht’ iets voor jou.

Over deze workshop

In deze workshop ontdek je hoe het komt dat je altijd zo veel ballen in de lucht probeert te houden. Je leert wat je anders kunt doen en hoe je er voor kunt zorgen dat er niet steeds weer nieuwe ballen bijkomen. Met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en je krijgt een heleboel tips waarmee je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers. Elkaar ontmoeten, verbinding en gezelligheid staan bij deze interactieve workshop voorop. Wil jij je weer energiek voelen en plezier hebben in wat je doet? Meld je dan aan voor deze interactieve en vooral gezellige workshop via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Praktische informatie

De workshop ‘Minder ballen in de lucht’ is op dinsdag 7 mei van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Wacht niet te lang want er is beperkt plek dus vol = vol. Deelname aan deze workshop is € 25,00. Aanmelden kan via d.steenbruggen@coachunique.nl.  Je kunt je ook aanmelden via de knop hieronder.

Ja, ik meld mij aan!

Wat deelnemers over deze workshop zeggen

  • Ik vond het een mooie workshop. Een goede mix van dames die elkaar de ruimte en vertrouwen gaven om hun verhaal te vertellen. Dat heb je toch maar goed gedaan. Je weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren waarin de deelnemers zich prettig en gehoord voelen .Met daarnaast mooie opdrachten om jezelf aan het werk te zetten. Dank hiervoor!
    Irma
  • Het was een leerzame workshop. Ik ga binnenkort met een van de andere dames afspreken en kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo zie je maar weer wat zo’n workshop doet.
    Ria

Deze workshop samen met vriendinnen of collega’s?

Vind je het leuk om deze workshop samen met je vriendinnen of collega’s te doen? Ook dat kan. Neem dan even contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer