Workshop ‘Minder ballen in de lucht’ op 6 juni

ballen in de lucht

Wil je minder ballen in de lucht?

Al die ballen in de lucht op je werk en thuis. Het gaat je allemaal niet meer zo makkelijk af. Aan het eind van de dag voel je je moe en uitgeblust. Tijd om in actie te komen. Heb je genoeg van al die druk op je schouders? Wil je minder werk op je bordje maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Doe dan mee aan deze workshop en je zult zien dat het echt anders kan.

Over deze workshop

In deze workshop ontdek je hoe het toch komt dat jij altijd zo veel ballen in de lucht probeert te houden en je leert wat je anders kunt doen zodat er niet nog meer nieuwe ballen bijkomen. Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers (nee, je bent echt niet de enige die daarmee worstelt) en je krijgt tips waarmee je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers. Elkaar ontmoeten, verbinding en gezelligheid staan voorop. Wil jij je energie weer terug en plezier hebben in wat je doet? Meld je dan vandaag nog aan via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Praktische informatie

Deze workshop is op donderdag 6 juni van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Er is slechts beperkt plek dus wacht niet te lang want vol = vol. Deelname aan deze workshop is € 25,00. Aanmelden kan via d.steenbruggen@coachunique.nl.  Je kunt je ook aanmelden via de knop hieronder.

Ja, ik meld mij aan!

Wat deelnemers over deze workshop zeggen

  • Ik vond het een mooie workshop. Een goede mix van dames die elkaar de ruimte en vertrouwen gaven om hun verhaal te vertellen. Dat heb je toch maar goed gedaan. Je weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren waarin de deelnemers zich prettig en gehoord voelen .Met daarnaast mooie opdrachten om jezelf aan het werk te zetten. Dank hiervoor!
    Irma
  • Het was een leerzame workshop. Ik ga binnenkort met een van de andere dames afspreken en kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo zie je maar weer wat zo’n workshop doet.
    Ria

Deze workshop samen met vriendinnen of collega’s?

Vind je het leuk om deze workshop samen met je vriendinnen of collega’s te doen? Ook dat kan. Neem dan even contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer