Workshop ‘Wat staat er op jouw tegeltje’ donderdag 5 september

Workshop ‘Wat staat er op jouw tegeltje’ donderdag 5 september

Heb je ook van die ‘leefregels’ meegekregen, meestal verwoord in een spreuk of spreekwoord. ‘Altijd goed je best doen’ of ‘wees bescheiden’ zijn de spreuken die ik heb meegekregen. Door dit soort spreuken kunnen gedachten en overtuigingen zijn ontstaan waar je in het dagelijks leven veel last van kunt hebben. Je kunt hier verandering in brengen want je kunt je oude spreuk vervangen door een nieuwe spreuk. Heb je genoeg van je belemmerende gedachten die je steeds weer in de weg staan? Op donderdag 5 september organiseer ik de workshop ‘Wat staat er op jouw tegeltje?’. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je gedachten en overtuigingen waar je last van hebt, kunt vervangen door een nieuwe, positieve spreuk die je verder helpt. Je gaat naar huis met een echt tegeltje met je nieuwe spreuk.

Praktische informatie

Deze workshop duurt circa tweeënhalf uur. Leren van elkaar, ervaringen uitwisselen en vooral gezelligheid zijn de ingrediënten van deze workshop. De workshop wordt gehouden in de coachkeuken van CoachUnique aan de Borculoseweg 38 in Neede en begint om 20.00 uur. De prijs van deze workshop is € 47,00 (incl. koffie, thee en je eigen tegeltje).

Meer informatie en aanmelding

Wil je meedoen aan deze workshop, bel mij of stuur een WhatsAppbericht naar 06 – 83 60 45 14 of mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl. Er is beperkt plek dus vol = vol. Kun je op 5 september niet, meld je dan toch aan want bij voldoende aanmeldingen, plan ik een extra workshop op een ander moment.

Workshop op maat

Wil je samen met je vrienden of vriendinnen of een groepje collega’s deelnemen aan deze workshop, dan kan dat ook. De workshop kan georganiseerd worden bij CoachUnique of op een locatie waar jullie de workshop willen houden. Bel mij en we plannen een datum in.