Workshop ‘Weer grip op je agenda’ op 18 januari: voor meer balans in je leven

Workshop ‘Weer grip op je agenda’ op 18 januari: voor meer balans in je leven

Het jaar is net begonnen en je agenda loopt al weer vol. Wassen, strijken, eten koken, boodschappen doen, de kinderen naar de sportclub. De tijd vliegt en je loopt jezelf al weer voorbij. Is dit herkenbaar en wil je hier verandering in brengen. Dan is de kleinschalige workshop ‘Weer grip op je agenda’ op donderdag 18 januari aanstaande vast iets voor jou.

De workshop ‘Weer grip op je agenda’ is een kleinschalige workshop waarin je leert hoe je op een andere manier keuzes kunt maken zodat de balans tussen werk en privé weer in evenwicht komt. Deze workshop duurt circa tweeënhalf uur. Je gaat ontdekken wat echt belangrijk voor je is en wat je nodig hebt om je accu weer op te laden. Je krijgt handvatten aangereikt om op een andere manier keuzes te kunnen maken. Leren van elkaar, ervaringen uitwisselen, samen zoeken naar oplossingen en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze workshop. Door de kleinschaligheid van de groep is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Uitgebreide informatie over deze workshop vind je hier.

Praktische informatie

De workshop wordt gehouden in de coachkeuken van CoachUnique aan de Borculoseweg 38 in Neede en begint om 20.00 uur. De prijs van deze workshop is € 32,50 (inclusief koffie en thee).

Meer informatie en aanmelding

Is deze workshop iets voor jou? Neem dan contact met mij op via info@coachunique.nl of telefoonnummer 06 83 60 45 14. Het aantal plaatsen is beperkt dus vol = vol. Bij voldoende aanmeldingen organiseren we in februari nog een extra workshop.

Uniek cadeau?

Ken je iemand aan wie je deze workshop cadeau wilt geven, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met mij op en ik zorg er voor dat je zo snel mogelijk een waardebon krijgt die je cadeau kunt geven. Een kortingsbon voor (korting op) een coachgesprek kan natuurlijk ook.

Ook individueel of digitaal

Deze workshop kun je ook in een individueel traject volgen. Dan is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we in een aantal gesprekken dieper ingaan op je vragen. Ben je niet in de gelegenheid naar Neede te komen, CoachUnique biedt ook de mogelijkheid om een online coachtraject te volgen, bijvoorbeeld via FaceTime of Skype. Bel of mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar bovengenoemd telefoonnummer of e-mailadres.