Workshop ‘Weg met de energievreters’

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop

Je voelt je opgebrand als je thuiskomt. Wat een dag. Waarom heb je nu weer ja gezegd op de klus van je collega. En dat terwijl je hopeloos achterloopt met je eigen werk. Dat wordt weer de hele avond achter je laptop. Je baalt van jezelf. Gisteren heb je ook al de afspraak met je beste vriendin afgezegd. En nu valt je plan om naar de sportschool te gaan ook weer in het water. De lege koelkast staart je aan als je aan het eten wilt beginnen. Je baalt. Eerst boodschappen doen. Je zucht als je ziet dat ook de ontbijtboel nog op tafel staat. Geïrriteerd grijp je je autosleutels. ‘Het lijkt wel of ik alleen maar bezig ben met eten, slapen en werken’ mompel je tegen jezelf. Je bent zo moe. Het liefste zou je met een kop thee en een dekentje op de bank willen hangen.

Wil jij je energievreters kwijt?

Hoe zou het voor je zijn als je weer tijd en energie hebt om de dingen te doen waar je plezier van krijgt? Dat je weer opgewekt thuis komt van je werk en niet meer elke avonds achter je laptop kruipt omdat je de druk voelt om je werk af te maken?

Daar kan ik je bij helpen. Want in de workshop ‘Weg met de energievreters’ gaan we samen op zoek naar je energiegevers en je energievreters. Je ontdekt waar je energie van krijgt en hoe je de energie vast kunt houden. Na deze workshop weet je hoe je anders om kunt gaan met zaken die je alleen maar energie kosten doordat je op een andere manier keuzes maakt.

Praktische informatie

De workshop ‘Weg met je energievreters’ is op maandag 6 september van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Natuurlijk hanteer ik de landelijke coronaregels. Ik zorg voor koffie, thee met iets lekkers. Er is plek voor maximaal tien deelnemers. De bijdrage voor deelname aan deze workshop is slechts € 5,00.

Aanmelden of meer informatie?

Meld je aan voor deze workshop via de knop hieronder. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur een e-mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop