Workshop ‘Weg met de energievreters’

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop

Aan het eind van de werkdag voel je de hoofdpijn al weer komen. Je plan om naar de sportschool te gaan valt ook weer in het water want je kun er de moed niet voor opbrengen. En eigenlijk wil je ook nog wat werk afmaken want anders zit je morgen weer met een achterstand. ‘Het lijkt wel of ik alleen maar bezig ben met eten, slapen en werken’ mompel je tegen jezelf. Je bent zo moe. Het liefste zou je in je bed kruipen of met een kop thee en een dekentje op de bank willen hangen en zappen langs programma’s die je toch niet interesseren.

Wil jij je energievreters kwijt?

Hoe zou het voor je zijn als je je weer energiek kunt voelen? Dat je minder druk voelt door je werk en de klussen in huis? Dat je je minder vermoeid voelt omdat je alleen maar bezig bent met de ballen in de lucht houden? Dat je geen kort lontje meer hebt maar dat je je weer opgewekt kunt voelen en doet waar je blij van wordt.

Daar kan ik je bij helpen. Want in de workshop ‘Weg met de energievreters’ gaan we samen op zoek naar je energiegevers en je energievreters. Je ontdekt waar je energie van wegloopt en waar je energie van krijgt. We kijken welke kleine dingen je de dag na de workshop al kunt doen om je weer energiek te gaan voelen zodat je weer zin hebt om de dingen te doen die je gelukkig maken.

Praktische informatie

De workshop ‘Weg met je energievreters’ is op donderdag 28 oktober van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Ik zorg voor koffie, thee met iets lekkers. We werken in een klein groepje zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Van elkaar leren, ervaringen uitwisselen en gezelligheid zijn de ingrediënten voor deze waardevolle workshop. De bijdrage voor deelname aan deze workshop is slechts € 5,00. Dit bedrag is zo laag omdat ik de workshop graag voor iedereen toegankelijk wil maken en de drempel laag wil houden. Op deze manier kun je ook kennismaken met mij en mijn manier van werken.

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij je weer energiek voelen? Meld je dan aan voor deze workshop via de knop hieronder of  via 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl kan ook. Wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt. Natuurlijk hanteer ik de landelijke coronaregels zodat we voldoende afstand kunnen houden.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop

Gratis verkenningsgesprek

Gezien de beschikbare tijd kan ik in deze workshop niet heel diep ingaan op je persoonlijke vragen. Je kunt deze workshop zien als een begin om je energievreters aan te pakken en ideeën op te doen waar je daarna mee aan de slag kunt. Wil je hier dieper op ingaan? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

 

Wat deelnemers over deze workshop zeggen

  • Inspirerende workshop “weg met de energievreters”! Het was een bijzondere ontmoeting met de andere deelneemsters; met diepgang en humor. We verlieten de coachkeuken met kleine concrete acties die ik de dag erna meteen in de praktijk heb gebracht. Met resultaat: zo simpel kan het zijn! Deze praktische aanpak vind ik kenmerkend voor Diane. Daarnaast was het een goede voorbereiding voor een gesprek op mijn werk. Door de energievreters te benoemen en ook meteen te vertalen naar actie, kwam beweging en vielen puzzelstukjes op z’n plek. Hierdoor ging ik met meer zelfvertrouwen het gesprek in.
    Nicolle
  • Het was een bijzondere, mooi, gezellige en leerzame avond! Dank je Diane.
    Gabriele

Deze workshop samen met vriendinnen of collega’s?

Vind je het leuk om deze workshop samen met je vriendinnen of collega’s te doen? Ook dat kan. Neem dan even contact met mij op via 06-83 60 45 14 om te kijken naar de mogelijkheden.